Watergespoeld urinoir

Urinesteen in afvoer toiletpot of urinoir? : Wanneer een urinoir of toilet verstopt raakt, is urinesteen in  de afvoer hier vaak de oorzaak van. Langdurige ophoping van urinesteen zorgt ervoor dat de sifon en achterliggende leidingen en afvoer verder dicht gaan zitten. Voor urinesteen in een watervrij urinoir leest u hier meer informatie. Normaal urinoir verstopt? Wij hebben een kant en klare oplossing.

Meerdere urinoirs met regelmaat verstopt? Klik hier voor onze “no cure, no pay“oplossing!

Urinesteen verwijderen:

De ontkalkers van ROVEQ kunnen de verstopping door urinesteen van het urinoir en toilet eenvoudig oplossen, in de meeste gevallen zonder demontage. U kunt zelf eenvoudig de Super ontkalker doseren of maak gebruik van onze service.

Grotere gebouwen met een urinesteenprobleem. 

Wij werken in zowel België als Nederland samen met enkele grote onderhoudsdiensten en kunnen hierdoor ook betrouwbare oplossingen bieden voor (lokale) overheden, publieke gebouwen en openbare ruimtes. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en de mogelijkheden.

Inmiddels hebben we al enkele gebouwen tot 8 verdiepingen hoog, het urinesteenprobleem volledig weten op te lossen. zonder overlast, demontage en andere werkonderbrekingen. Het toiletsysteem blijft volledig werken.

Toepassing: 

De urinesteen verwijderaars zijn  geurloos en veilig te gebruiken op RVS en plexiglas, de superontkalkers tasten geen leidingen en afdichtrubbers aan.

Uiteraard zijn deze producten ook uitermate geschikt voor het verwijderen van urinesteen in de toiletpot en het urinoir. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van kalk in de badkamer

Last van kalk of urinesteenaanslag, lees dan verder. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Urinoirverstopt.nl is onderdeel van