Over ons

Wij zijn een bedrijf, bemand door gedreven professionals die, wereldwijd, de problemen met urinesteen oplost!. Zowel in de luchtvaart, de maritieme sector als een urinoir aan de wal, wij lossen de problemen op. Door jarenlange ervaring en de beste producten, kunnen wij op basis van “no cure, no pay” werken.

Minder belasting voor mens en milieu en toch meer kracht dan traditionele reinigingsmiddelen. Dat is het onderscheidend vermogen van ROVEQ.  En dat is ook precies het uitgangspunt waarmee we onze klanten van dienst willen zijn. Niemand wil tenslotte meer aandacht dan nodig besteden aan schoonmaken.

Duurzaamheid is de drijvende kracht van ons bedrijf. Het werken met reinigingsmiddelen mag in onze optiek geen onnodige belasting voor de omgeving opleveren.  ROVEQ is er dan ook trots op dat de reinigingsmiddelen een beter resultaat bieden en veel minder belastend zijn voor het milieu dan traditionele krachtreinigers.

Maar, duurzaamheid gaat voor ons verder dan de zorg voor mens en milieu/oog hebben voor de omgeving. Dagelijks bewijzen wij aan onze klanten dat de reinigingsmiddelen van ROVEQ hét alternatief zijn voor breek- en sloopwerk, voor het vervangen van toiletgroepen en keukens. Met onze oplossingen gaan duurzame goederen daadwerkelijk langer mee. Hiermee profiteren onze klanten veelal van grote kostenvoordelen. ROVEQ vindt de bijdrage die wij kunnen leveren aan het verlengen van de levensduur van goederen een groot goed.  Dat proberen we onze klanten mee te geven. En daar werken we hard voor.

ROVEQ levert professionele service op maat. De samenwerking met onze klanten hebben wij hoog in het vaandel staan. Uw situatie is uniek en u bepaalt zelf welke oplossingsrichting voor u het beste past. ROVEQ is er om u daarbij te helpen. Dan doen we op een eerlijke en transparante manier.

Bewust ondernemen is bijdragen aan de toekomst voor onze klanten, de samenleving en de omgeving. ROVEQ hecht aan waarde aan langdurige relaties met klanten en focust constant op verbetering van de dienstverlening.

ROVEQ, meer kracht maar milieuzacht.

 

Urinoirverstopt.nl is onderdeel van