Urinoir zelf ontstoppen

Urinoir zelf ontstoppen

Urinesteen verwijderen uit verstopt urinoir: Deze aanbieding stelt u in staat om urinesteen te verwijderen uit een verstopt urinoir, zodat deze weer goed doorloopt, ook om de regelmatige schoonmaak voort te zetten met onze fantastische toiletreiniger urinoir.

Deze set bevat 1 can van 5 liter Superontkalker LIQUID en 3 flessen toiletreiniger URINOIR en is hier verkrijgbaar of bij onze servicepunten

Urinesteen verwijderen uit verstopt urinoir

Doseer 1 liter Superontkalker LIQUID langzaam in de afvoer van het urinoir, spoel het urinoir niet door,  en laat dit minimaal 12-24 uur inwerken.

Spoel het urinoir na de inwerktijd zeer goed door met meerdere emmers warm water. Dit om het opgeloste urinesteen goed door de leiding te spoelen

Herhaal deze behandeling minimaal 5 keer voor een optimaal resultaat. behandeling hoeft niet achter elkaar plaats te vinden.

NIEUW: Of maak gebruik van deze unieke doseeroplossing.

Door de slimme ontkalkers op de juiste manier in de afvoer te doseren lost het urinesteen eenvoudig op. Onze ontkalker is bijzonder krachtig, maar zal het leidingwerk, toiletmechanisme en biologische zuiverings installaties niet beschadigen.

TOILETREINIGER URINOIR

Deze toiletreiniger, speciaal ontwikkeld voor het urinoir,  voorkomt grotendeels deze problemen en is dagelijks in te zetten voor de normale schoonmaak.

Urinoirverstopt.nl is onderdeel van