Servicepunten van urinoirverstopt.nl

ROVEQ

ROVEQ is een onderneming uit Zwolle welke over de hele wereld actief is in het verwijderen van urinesteen in de maritieme sector, op luchthavens, treinen en gebouwen.

Met jarenlange ervaring kunen wij elk probleem de baas.

Sewer, Services & Solutions

Sewer, Services & Solutions

2016 was voor ROVEQ de start om de producten, diensten en technieken te exporteren naar andere landen. In 2017 konden we onze export activiteiten realiseren in België, Luxemburg en Frankrijk dankzij het partnership met SEWER SERVICES & SOLUTIONS (kortweg S3).

S3 is de professional voor import/export, verkoop en service op het gebied van rioolreinigings- en toiletservice materieel. Het ROVEQ assortiment aan producten en oplossingen passen dan ook perfect in het programma. S3 luistert naar de klanten, geeft advies en biedt het ROVEQ gamma aan onder de formule “geen oplossing-geen betaling”. Bel of mail ons voor een correct advies of informatie, zo koopt u geen kat in een zak

Een particulier toilet, appartementsgebouw van 25 verdiepingen, urinoirs in sporthallen, preventieve onderhoudsinstallaties in de publieke sector, woningbouwverenigingen….vraag naar onze referenties.

Didoclean

DiDoClean

DiDoClean is ROVEQ Servicepunt gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. U treft hier het complete assortiment ROVEQ producten. Als ROVEQ Servicepartner kunt u hier terecht voor vragen en advies bij aankoop. Wilt u liever een full service oplossing voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

In de webwinkel http://didoclean.nl kunt u terecht voor de aankoop van alle uw ROVEQ producten.

 

Direct de problemen in uw urinoir oplossen? Ga naar: Urinoir verstopt? Gebruik deze producten

Urinoirverstopt.nl is onderdeel van