Sewer, Services & Solutions

Sewer, Services & Solutions

2016 was voor ROVEQ de start om de producten, diensten en technieken te exporteren naar andere landen. In 2017 konden we onze export activiteiten realiseren in België, Luxemburg en Frankrijk dankzij het partnership met SEWER SERVICES & SOLUTIONS (kortweg S3).

S3 is de professional voor import/export, verkoop en service op het gebied van rioolreinigings- en toiletservice materieel. Het ROVEQ assortiment aan producten en oplossingen passen dan ook perfect in het programma. S3 luistert naar de klanten, geeft advies en biedt het ROVEQ gamma aan onder de formule “geen oplossing-geen betaling”. Bel of mail ons voor een correct advies of informatie, zo koopt u geen kat in een zak

Een particulier toilet, appartementsgebouw van 25 verdiepingen, urinoirs in sporthallen, preventieve onderhoudsinstallaties in de publieke sector, woningbouwverenigingen….vraag naar onze referenties.

In België

Vanuit ons magazijn in Geraardsbergen leveren we het ROVEQ assortiment, van De Panne tot Büllingen, van Hoogstraten tot Aarlen.

Heeft u nood aan een complete service, installatie van een doseerunit, verhuur, enzovoort dan helpen we u graag verder.

S3 beschikt over een uitgebreid dealernetwerk , lokale specialisten in het ontstoppingswereldje en sanitaire problemen. Zo staan we steeds kort bij onze klanten en hun problemen.

Bent u zaakvoerder of medewerker van een ontstoppingsdienst of aanverwant bedrijf en wil u gebruik maken van onze producten en diensten? Neem dan gerust contact op

Urinoirverstopt.nl is onderdeel van